Форма входу

Пошук

Календар

Наше відео

Сумський час





Четвер, 18.04.2024, 10:46
Вітаю Вас Гость | RSS
СТУДЕНТСЬКИЙ САЙТ ІНСТИТУТУ ПЕДАГОГІКИ І ПСИХОЛОГІЇ
Головна | Реєстрація | Вхід
Головна » 2010 » Травень » 25 » Тиждень психології
13:43
Тиждень психології
    26 – 30 квітня 2010 року в Сумському державному педагогічному університеті ім.А.С.Макаренка на факультеті педагогіки та практичної психології проводився Тиждень психології. Ця подія вже стала доброю традицією для викладачів та студентів факультету. Ініціаторами та організаторами заходу були викладачі  кафедри практичної психології та студенти спеціальностей «Практична психологія», «Практична психологія та англійська мова», «Соціальна педагогіка та практична психологія», «Біологія та практична психологія».
    Програма Тижня психології була змістовною, насиченою, емоційно забарвленою. Майбутні спеціалісти  з практичної психології мали можливість прийняти участь в заходах, які сприяють їх особистістому та професійному зростанні.
    В понеділок Тиждень психології розпочався конкурсом  афоризмів, шаржів, карикатур, де студенти продемонстрували свій гумор та смекалку. Особливе захоплення в учасників викликала «Психологічна кухня», де в гумористичній формі було презентовано «кулінарні» знання з психології. Цікаво був проведений психологічний фут – квест, який зумів обєднати творчі зусилля студентів першого та третього курсів. Його організаторами виступили студенти 0037 групи спеціальності «Практична психологія».  Протягом студенти університету могли переглянути психологічні фільми, які ілюструють змістовність, складність та унікальність людської душі. Заключним аккордом була традиційна посвята в психологи студентів – першокурсників.
    Заходи Тижня психології сприяли розкиттю творчого потенціалу студентів, залишили незабутні враження для учасників. 
Категорія: Інформація інституту | Переглядів: 1072 | Додав: Korol | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Copyright MyCorp © 2024